MARBURG TAPETE / SMART ART ASPIRATION®

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / SMART ART ASPIRATION®

Panelne tapete iz Marburg Smart Art Aspiration kolekcije diktiraju raspoloženje i atmosferu čak i u najzahtevnijim enterijerima. Efektni motivi i estetski privlačne boje realizovani su u formi fine reljefne površine koja svojom teksturom unosi novu dimenziju u prostor.

Smart Art Aspiration kolekciju tapeta odlikuje visok kvalitet izrade, kao i izuzetna otpornost na pranje i UV zrake.

Dizajn svake od tapeta realizovan je u dva do šest panela (širine 0,53 m i visine 2,7 ili 3,4 m) koji se sa lakoćom međusobno uklapaju, a veliki izbor dezena nudi mnoštvo mogućnosti za kreativna enterijerska rešenja.

Za više informacija pozovite ☎️ 063 111 00 77 i naš stručni tim će Vam pomoći da napravite pravi izbor.
Posetite nas na lokacijama: Airport City ili u Mileševskoj 44 na Vračaru.

Za detaljnije informacije pogledajte stranicu Kontakt.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Plaćanje na 24 rate

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije