MARBURG TAPETE / ESSENTIELL - WOHNGESUND

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / ESSENTIELL - WOHNGESUND

Revolucija u svetu tapeta!

Fantastičan izum nemačke kompanije Marburg - tapete na bazi gline!

Kolekcija se sastoji od nekoliko celina, od kojih svaka podseća na deo prirode i idealna za one koji vrednuju zdravlje i blagostanje u svom domu. Tapete iz kolekcije su inovativna, zdrava i ekološki prihvatljiva alternativa konvencionalnim tapetama, bezvremenski lepe estetike.

Glina je jedan od najstarijih građevinskih materijala čovečanstva i njena snaga se ogleda pre svega u regulisanju vlage, što obezbeđuje posebno dobru unutrašnju klimu, ali i u sposobnosti apsorpcije štetnih hemikalija i mirisa iz vazduha. 

Tapete iz ove kolekcije imaju oznaku CLAY BASED , što znači da im je površina napravljena od gline i prirodnih komponenti. U kolekciji se koriste različiti proizvodni procesi koji u kombinaciji sa prirodnim sastavom čine tapete pogodnim čak i za ljude sklone alergijama! 

Sve tapete iz kolekcije Essentiell su ekološke, bez PVC-a i ftalata i izrađene su bojama na bazi vode. 

Još jedna prednost tapeta na bazi gline ogleda se u tome što mogu služiti i kao teksturirana osnova Vašem zidu, koja se može okrečiti u boju koju Vi sami odaberete. 

Tapete iz kolekcije Essentiell su idealan izbor za one koji žele da stvore elegantan i autentičan ambijent u svojim prostorijama. Tapete sa puno pažnje ručno izrađene od visokokvalitetne gline pružaju prirodnu teksturu i dubinu svakom zidu.

Unesite milenijumsku tradiciju gradnje u svoj enterijer!

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije