MARBURG TAPETE / WOHENGESUND

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / WOHENGESUND

Revolucija u svetu tapeta!

Fantastičan izum nemačke kompanije Marburg - tapete na bazi gline!

Sve tapete iz kolekcije Wohn!gesund su ekološke, bez PVC-a i ftalata i izrađene su bojama na bazi vode. Tapete imaju oznaku CLAY BASED i površina im je napravljena od gline i prirodnih komponenti. U kolekciji Wohn!gesund koriste se različiti proizvodni procesi koji u kombinaciji sa prirodnim sastavom čine tapete pogodnim čak i za ljude sklone alergijama!

Kolekcija je idealna za one koji vrednuju zdravlje i blagostanje u svom domu.

Ne postoje zdravije i individualnije tapete!

Sastoji se od nekoliko celina, od kojih svaka podseća na deo prirode.

Glina je jedan od najstarijih građevinskih materijala čovečanstva i njena snaga se ogleda pre svega u regulisanju vlage, što obezbeđuje posebno dobru unutrašnju klimu.

Tapete iz kolekcije su inovativna, zdrava i ekološki prihvatljiva alternativa konvencionalnim tapetama, bezvremenski lepe estetike.

Unesite milenijumsku tradiciju gradnje u svoj enterijer!

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije