MARBURG TAPETE / VINTAGE DeLuxe Vol.1

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / VINTAGE DeLuxe Vol.1

Marburg kolekcija tapeta - Vintage deLuxe je inspirisana urbanim, sofisticiranim enterijerom iz 20-og veka.

Šik elegancija.

“Casual atmosphere” je noseći dezen Vol.1 - stilizovane pruge koje se prelivaju u zagasitim tonovima donose osećaj komfora i dubine u prostor, dok metalne mat-sjajne boje dodaju osećaj glanca i luksuza. Dezen je dostupan u 5 kombinacija boja i tonova /pogledajte ispod teksta/.

Prateći, jednobojni dezeni tapeta, dostupni u više tekstura - od tankih rebrastih linija do skupocenih molerskih tehnika, u bojama koje idealno korenspodiraju sa glavnim dezenom.

Dimenzija: 0.53x10m

Posebne tehničke karakteristike: Sve tapete Vintage deLuxe kolekcije su reljefne. Precizne linije i šare postižu su zagrevenjem boje na visokoj temperaturi, zatim se ugrađuju čeličnim valjkom, a što ih čini izuzetno robusnim i izdržljivim.

Drugi deo kolekcije (Vol.2) možete videti na linku: Vintage deLuxe Vol.2

Kompletan katalog kolekcije Vintage deLuxe, sa svih 57 dezena, vam je na raspolaganju u Mileševskoj 44 i Airport City / zgrada Hibiskus.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije