MARBURG TAPETE / DUNE

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / DUNE

Kolekcija izgleda kao da kao da dolazi direktno iz pustinje. Suptilno usklađene prirodne nijanse unose raznolikost u dom. Površina ovih neobičnih zidnih obloga je ono što ih čini posebnim. Ultra fin pesak se nanosi posebnim procesom koji može da postigne samo mali broj proizvođača. Nijedna tapeta ne može biti realnija. Dune šalje čula na putovanje.

Kolekcija koristi nanošenje peska na tri načina: skoro potpuno rašireno po tapeti, kao teksturirani malter koji se nanosi na delove, stvarajući zanimljive šare, kao fine, delikatne pruge.

Kombinacije boja su preuzete iz prirode. Krem, vuna bela, elegantna bež, zatamnjeni bakar, pesak - ove boje će trajati izvan svog vremena.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije