MARBURG TAPETE / MUSEO

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / MUSEO

Pođite na putovanje kroz istoriju uz kolekciju Museo od Marburga. Tradicionalni motivi u dva tona i romantični panoramski prikazi oslikavaju period od 1970-e godine i doba Francuske revolucije, pa sve do početka XX veka i ulaska u moderno doba.

Sve zidne obloge iz kolekcije Museo kreirane su korišćenjem istorijskih tehnika koje su sačuvane od zaborava i ponovo aktuelizovane kako bi se primenile na najkvalitetnijim materijalima današnjice. Unikatni dizajn ovih tapeta postiže se primenom zlatnih i srebrnih cvetnih motiva i ručno rađene reljefne teksture, što celoj kolekciji daje istinsku umetničku vrednost.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije