ROLO ZAVESE / DRVENI VENECIJANERI

POČETNA / ROLO ZAVESE / DRVENI VENECIJANERI

Drveni venecijaneri visoke otpornosti u paleti od 14 aktuelnih boja i sistema. Preporučujemo ih za stambene i poslovne prostore. Mogućnost odabira boje pamučnih traka i konaca otvara prostor za nesputanu personalizaciju enterijerskih rešenja, kako u modernom tako i u klasičnom stilu. Detaljniji prikaz proizvoda i inspiraciju pronaći ćete na slikama ispod teksta. 

Obezbedite željenu privatnost i količinu svetlosti bez stilskih kompromisa.

Drveni venecijaneri izrađeni su od najkvalitetnijeg bambusa i tropskog drveta. Sistemi pokretanja - manuelno i daljinsko upravljanje. Max širina do 2,4 m, visina neograničena. Mogućnost kačenja na plafon ili na zid. Širina letvice: 50 mm.

Našim kupcima nudimo besplatno savetovanje i izlazak na teren radi uzimanja mera.

Izrada po Vašim željama i merama.

Garancija kvaliteta.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije