ROLO ZAVESE / DRVENI VENECIJANERI

POČETNA / ROLO ZAVESE / DRVENI VENECIJANERI

Drveni venecijaneri visoke otpornosti u paleti od 14 aktuelnih boja i sistema. Preporučujemo ih za stambene i poslovne prostore. Mogućnost odabira boje pamučnih traka i konaca otvara prostor za nesputanu personalizaciju enterijerskih rešenja, kako u modernom tako i u klasičnom stilu. Detaljniji prikaz proizvoda i inspiraciju pronaći ćete na slikama ispod teksta. 

Obezbedite željenu privatnost i količinu svetlosti bez stilskih kompromisa.

Drveni venecijaneri izrađeni su od najkvalitetnijeg bambusa i tropskog drveta. Sistemi pokretanja - manuelno i daljinsko upravljanje. Max širina do 2,4 m, visina neograničena. Mogućnost kačenja na plafon ili na zid. Širina letvice: 50 mm.

Našim kupcima nudimo besplatno savetovanje i izlazak na teren radi uzimanja mera.

Izrada po Vašim željama i merama.

Garancija kvaliteta.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije