MARBURG TAPETE / EARTH PROJEKTNE TAPETE

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / EARTH PROJEKTNE TAPETE

Earth kolekcija je deo Air, Earth i Energy “triologije” odabranih projektnih tapeta. Savršeno podeljene na tri dela po bojama i teksturi, mogu se uklopiti u svaki enterijer i pružiti mu odgovarajuće vibracije. 

Odlikuje ih moderan arhitektonski dizajn i jednostavne linije. U ponudi su mat, metalik i sedefasto sjajne tapete, sa teksturama metala, granulata, betona, zmijske kože, listova i kamena. Earth kolekciju karakterišu tapete toplih boja, od boje peska, preko zemljanih nijansi, do zlatnih tonova. 

Poseduju nemački kvalitet i sertifikat negorivosti (FR) Bs1d0. Idealne su za hotele, restorane i druge javne objekte. Rolne su u veličini od 10,05 x 0,70m.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije