MARBURG TAPETE / SCHÖNER WOHNEN New Delight

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / SCHÖNER WOHNEN New Delight

Uvek samo pravo raspoloženje – šta više možete očekivati od dizajna enterijera? Bez obzira da li su osvežavajuće, umirujuće ili pastelne – 25 harmoničnih nijansi iz „New Delight” kolekcije su fino podešene da ispunjavaju sve vaše zahteve.

Pretvorite svoje zidove u privlačne i dodajte individualni dodir sobi. Sa nekim od murala iz kolekcije „New Delight“ koji su napravili vodeći evropski časopis za dom i dekoraciju SCHÖNER WOHNEN i nemački proizvođač Marburg, Vaš prostor će dobiti novi sjaj. Zahvaljujući visokokvalitetnoj netkanoj podlozi, može se brzo i lako naneti na zid. Zapanjujući KSKSL-motiv stvara ugodnu atmosferu u svakoj prostoriji. Sa odgovarajućim jednostavnim dizajnom, dekorativni efekat se može naglasiti. Digitalno štampani mural za tapete je ponovljiv i sastoji se od niza panela sa zgodnom širinom od 0,53 m. Dodavanjem više panela, motiv se može proširiti. Štaviše, tapeta sadrži mastila bez rastvarača.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije