MARBURG TAPETE / COLANI® VISION

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / COLANI® VISION

Ovaj moderan dizajn kolekcije Vision u potpisu  Luigi Colanija je spoj elegancije i urbanih linija koje potvrdjuju dominaciju u bilo kom prostoru. Zemljani tonovi I sjaj se skladno kombinuju da bi se dobio efekat stila koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Zlatna boja kao simbol prestiža izražajno ističe sitne šare i nizove na zidovima, dok nešto tamnije nijanse bakra i zlatne boje imaju strukturu arhaičnih krugova u pokretu. 
 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije