MARBURG TAPETE / COLANI® VISION

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / COLANI® VISION

Ovaj moderan dizajn kolekcije Vision u potpisu  Luigi Colanija je spoj elegancije i urbanih linija koje potvrdjuju dominaciju u bilo kom prostoru. Zemljani tonovi I sjaj se skladno kombinuju da bi se dobio efekat stila koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Zlatna boja kao simbol prestiža izražajno ističe sitne šare i nizove na zidovima, dok nešto tamnije nijanse bakra i zlatne boje imaju strukturu arhaičnih krugova u pokretu. 
 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije