MARBURG TAPETE / HABITAT

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / HABITAT

Ovo je kolekcija koju treba doživeti ne samo vizuelno – treba je dodirnuti, kako biste zaista osetili šta je čini posebnom. 

Za štampanje su u potpunosti korišćene boje na bazi vode na čvrstoj, kompaktnoj netkanoj tkanini. Rezultat su zdrave tapete koje su kao najfiniji ručno izrađeni papir u svom najelegantnijem obliku. 

Kolekciju čini nekoliko glavnih dezena: 

  • nežni lukovi koji podsećaju na crteže tušem japanskih visoravni;
  • dezen po celoj površini u fino štampanim, realističnim listovima;
  • damast dizajn u kome su klasični i minimalistički, moderni elementi fino izbalansirani i koji i kreiraju vintage izgled.

Svi dezeni se mogu kombinovati sa dve pojedinačne boje: jedna ima završnu obradu poput tekstila, a druga finu gipsanu strukturu. Kombinacije boja su suzdržane, pepeljastie nijanse: nežno zelena kadulja, nežna ružičasta, boje peska i lana. Za one hrabrije, Habitat nudi kombinacije benzina i zlata ili antracita i srebra. 

Tapete koje su štampane bojama na bazi vode uglavnom imaju mat površinu. Međutim Habitat je rađen specijalnim mat bojama koje proizvode fini, suptilan sjaj bez gubitka ekoloških prednosti. 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije