O NAMA

MARA HOME se nalazi na dve lokacije u Beogradu, Mileševska 44 Vračar, Omladinskih brigada 88-90, Airport City, Novi Beograd. Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (Zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof. U svojoj širokoj ponudi nudimo lagreske modele kao i brendove Prestigius Textiles (mebl), IO (zavese), Dilzas, Bayar (rolo zavese) Graham&Brown, Texdecor tapete.

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Zbog zadovoljstva naših kupaca, nudimo sve pogodnosti plaćanja: virmanski, plaćanje platnim karticama (Visa, MasterCard, Maestro, Diners, American express), placanje na odloženo do 12 rata, čekovima do 24 rate, kao i plaćanje pouzećem.

Plaćanje na 24 rate

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije