O NAMA

MARA HOME se nalazi na dve lokacije u Beogradu, Mileševska 44 Vračar, Omladinskih brigada 88-90, Airport City, Novi Beograd. Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (Zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof. U svojoj širokoj ponudi nudimo lagreske modele kao i brendove Prestigious Textiles, JAB, Rubelli, Designers Guild (mebl i zavese), Tecnografica, Marburg, Sirpi, J&V, Missoni (tapete), JAB, Asiatic (tepisi), Ntgrate (podovi), Qubo (hotelski mebl štof), Wilton i Axminster (hotelski tepisi).

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Zbog zadovoljstva naših kupaca, nudimo razne pogodnosti plaćanja: virmanski, plaćanje platnim karticama (Visa, MasterCard, Maestro, Diners, American express), placanje na odloženo do 12 rata, kao i plaćanje pouzećem.

Pogledajte jedan od projekata u kojem smo učestvovali.

 

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije