MARBURG TAPETE / SHADES ICONIC

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / SHADES ICONIC

Oni koji vole da eksperimentišu će voleti ovu kolekciju. Ove tapete pružaju širok spektar mogućnosti za kreativnost. Kombinovane pruge, jednostavni jednobojni dizajn i impresivni trodimenzionalni motivi, kao i dekorativne bordure. Vertikalne ili horizontalne, jedna ili dve ili preko celog zida – izbor je na Vama. Uživajte u senzualnim površinama i inspirativnim dezenima.

Sofisticirani trodimenzionalni motivi kolekcije čine enterijer jedinstvenim i pravi su eye-catcher. Kolekcija sadrži raznovrsne dezene. Akcentujte jedan zid, istaknite deo zida sa bordurama ili čak dekorišite plafon. Granice jedva da postoje.

Sve tapete iz kolekcije su izrađene sa bojama na bazi ulja bez rastvarača i veoma su otporne na pranje i UV zračenje. Odlikuje ih briljantan kvalitet štampe, a doživljaj je upotpunjen skoro tekstilnim materijalom.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije