MARBURG TAPETE / SHADES ICONIC

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / SHADES ICONIC

Kolekcija Shades Iconic u prvi plan stavlja jednostavan jednobojni dizajn, kombinovane pruge, impresivne trodimenzionalne motive, kao i dekorativne bordure.  Ove tapete dolaze u modernim nijansama i podsećaju na pažljivo tkan lan, zahvaljujući svojoj nežnoj utisnutoj površini. Kolekcija je upotpunjena harmoničnim cvetovima, talasima i rombovima u akvarel tehnici.

Tapete iz ove kolekcije pružaju širok spektar mogućnosti za kreativnost. Postavite ih vertikalno ili horizontalno, akcentujte jedan zid, istaknite deo zida bordurama ili čak dekorišite plafon– izbor je na Vama. Uživajte u senzualnim površinama i inspirativnim dezenima.

Sve tapete iz kolekcije su izrađene bojama na bazi ulja bez rastvarača? i veoma su otporne na pranje i UV zračenje. Odlikuje ih briljantan kvalitet štampe, a doživljaj je upotpunjen skoro tekstilnim materijalom.

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije