MARBURG TAPETE / FELIX DIENER® CRUSH MOTION

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / FELIX DIENER® CRUSH MOTION

Kolekcija Marburg tapete CRUSH MOTION by Felix Diener - dostupna u MaraHOME.

Kolekcija sadrži 98 variacija na prikazne teme, dezenirane i jednobojne. Širina tapeta je 70cm. Tapete Crush Motion se polularno zovu "zgužvane tapete", nabori su taktilni.

Uživo su apsolutno fascinatne.

Kompletan katalog dezena je dostupan u MaraHOME. Posetite nas! 

CRUSH MOTION kolekcija ima bogat izbor boja. Tapete u kolekciji su pretežno mirnih tonova baziranih na aktuelnim trendovima boja: puderasta prljavo roze, osvežavajuća menta, intenzivna indigo ili suzdržani krem - boje su nenametljive i plemenite, mat ili sjajne. Vrhunac je svakako srebrnasto sjajna tapeta koja je osnova tri digitalna printa serije ''Arty Expression".

Svaka rolna je jedinstvena i govori o veštini izrade u kombinaciji sa najnovijim dizajnom. Ovom kolekcijom, kreativni direktor Felix Diener omogućava da Crush pozadine ovekoveče tradicionalne motive u modernom dobu.

Zbirka dezena je podeljena u četiri grupe. Razlikuju se po stilu svojih digitalnih printova: 

Umetnički izraz - Kolorne i blistave... Onaj ko se odluči za tapete Arty Expression želi da ostavi jak utisak i da od svog doma napravi pozornicu. Kolibri u svim duginim bojama i šareni cvetni venci - kao dodatak.

Duboki etno - Ovaj stil je idealan za ljubitelje putovanja! Folklorni motivi i Batik dizajn daju ambijentu dašak orijentalne udobnosti. Zemljane i peščane nijanse kombinovane su sa tamno plavom i ističu zid na poseban način.

Moderna Azija - Detaljni ždralovi, cvetovi trešnje i bambus koji karakterišu zemlju izlazećeg sunca vešto su zabeleženi na tapetama. Dizajn je delikatan, ali vrlo jasan sa blagim prelivima pozadine sa šljokicama i mat efektom. 

Čista priroda - Cvetovi, lišće i trava nalik akvarelu - svet izvan naših zidova je inspiracija za ovaj dizajn. Osećaju se čari prirode i njeno relaksirajuće dejstvo. Ova grupa je štampana isključivo na mat podlozi, samo nabori imaju blagi sjaj. 

Pre više od 20 godina, sadašnji vlasnik porodičnog preduzeća Marburger Tapetenfabrik, Ullrich Eitel, došao je na ideju da proizvodi izborane tapete, iako je većina ljudi je bila skeptična. Crush pozadine su napisale priču o uspehu bez presedana.

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije