MARBURG TAPETE / FELIX DIENER® CRUSH MOTION

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / FELIX DIENER® CRUSH MOTION

Kolekcija Marburg tapete CRUSH MOTION by Felix Diener - dostupna u Mara Home. Kolekcija sadrži 98 variacija na prikazne teme. Širina tapeta je 70cm.

 Pre više od 20 godina, sadašnji vlasnik porodičnog preduzeća Ullrich Eitel imao je ideju da proizvodi izborane tapete. Većina ljudi je bila skeptična. Međutim, Eitel nije bio uznemiren i pokazao se u pravu. Crush pozadine su napisale priču o uspehu bez presedana. Svaka rolna je jedinstvena i govori o veštini izrade u kombinaciji sa najnovijim dizajnom. Ovom kolekcijom, kreativni direktor Felix Diener omogućava da Crush pozadine ovekoveče tradicionalne motive u modernom dobu.Tapete se štampaju bojama na bazi vode uvažavajući održive prirodne resurse.

Zbirka je podeljena u četiri grupe. Razlikuju se po stilu svojih digitalnih printova: 

Umetnički izraz - Šaren i blistav. Svako ko postalja tapete Arty Expression želi da se istakne i da od svog doma napravi pozornicu. Kolibri u svim duginim bojama i šareni cvetni venci karakterišu slike. 

Duboki etno - Ovaj stil je idealan za ljubitelje putovanja! Folklorni motivi i batik dizajn daju ambijentu dašak orijentalne udobnosti. Zemljane i peščane nijanse kombinovane su sa tamno plavom i ističu zid na poseban način.

Moderna Azija - Detaljni ždralovi, cvetovi trešnje i bambus kjoi karakterišu zemlju izlazećeg sunca vešto su zabeleženi na tapetama. Dizajn je delikatan, ali vrlo jasan i ovde postoje blagi prelivi pozadine sa šljokicama i mat efekta. 

Čista priroda - Cvetovi, lišće i trava nalik akvarelu - svet izvan vaših zidova bio je inspiracija za ovaj dizajn. Osećaju se čari prirode i njeno relaksirajuće dejstvo. Ova grupa je štampana isključivo na mat podlozi, samo nabori imaju blagi sjaj. 

Tapete u kolekciji su pretežno mirnih tonova baziranih na aktuelnim trendovima boja: puderasta stara roze, osvežavajuća menta, intenzivna indigo ili suzdržani krem - boje su nenametljive i plemenite. CRUSH MOTION kolekcija ima bogat izbor boja. Vrhunac je svakako srebrnasto sjajna tapeta koja je osnova tri digitalna printa serije ''Arty Expression".

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije