MARBURG TAPETE / ZAHA HADID® HOMMAGE

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / ZAHA HADID® HOMMAGE

Jedna od najvećih ikona svetske arhitekture i dobitnica Prickerove nagrade, Zaha Hadid, neočekivano nas je napustila 31. marta 2016. godine sa svega 65 godina. Jedan od poslednjih projekata na kojem je radila zajedno sa svojim timom bila je upravo ova kolekcija.

Kolekcija Hommage spomen je na delo čuvene autorke i njen ekstravagantni stilski izraz. Kao što smo i navikli kada je u pitanju opus Zahe Hadid, Hommage je sve samo ne tipična kolekcija tapeta. Striktno limitirane na 300 kopija u svakoj boji, ove zidne obloge prava su umetnička dela koja svojim fascinantnim organskim formama redefinišu percepciju prostora, dajući arhitekturi potpuno novu dimenziju.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije