MARBURG TAPETE / ZAHA HADID HOMMAGE

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / ZAHA HADID HOMMAGE

Zaha Hadid HOMMAGE kolekcija. Zaha Hadid je bila jedna od najuglednijih ličnosti u međunarodnoj arhitektonskoj zajednici. Britanski arhitekta rođen u Iraku bio je prva žena koja je dobila Pritzkerovu nagradu, najvažniju razliku u arhitekturi. Neočekivano za sve, Hadid je preminuo 31. marta 2016. - u starosti od samo 65 godina. Ona i njen tim su radili na dizajnu ove izuzetne knjige za oblaganje zidova sve do svoje smrti. "Hommage" je spomen na delo Zahe Hadid.    

Ono što vidite ovde nije kolekcija za zidne obloge u uobičajenom smislu. Ovde imate dizajniran trend, i da, umetnost za zid. Efekat digitalnih otisaka - striktno ograničen na 300 kopija po boji - može se samo pretpostaviti kada pogledamo snimke prostorija. Moramo stajati ispred zida kako bi shvatili značenje dizajna za Zahu Hadid: fascinantno preuređivanje prostorije koristeći organske oblike. Izbor Zaha Hadid - HOMMAGE otkriva znanje o dobrom dizajnu zasnovanom na izuzetnoj arhitekturi. 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Plaćanje na 24 rate

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije