MARBURG TAPETE / NATURAL OPULENCE

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / NATURAL OPULENCE

Kolekcija Marburg tapete NATURAL OPULENCE by Felix Diener - dostupna u Mara Home. Kolekcija sadrži 46 uzoraka tekstura kao i 11 uzorka originalanog ispisa i grafike lista na identičnoj teksturi - moguće uklapanje kao na slici. Širina tapeta je 70cm.

Kako se povećava svest o životu u harmoniji sa prirodom ljudi se okružuju prirodnim, originalnim materijalima i žele da ostave svet u kome vredi živeti za buduće generacije. Ova promena vrednosti ima uticaj na enterijere: autentični dizajn u kojem se oko odmara. Boje koje stvaraju ugodan ambijent - Natural Opulence beleži svu lepotu koju priroda može da ponudi. Bezbrižno, elegantno i moćno.

Kolekcija odiše sledećim dezenima:

Autentično zrno drveta, isprekidano tačno iscrtanim metalnim grebenima.

Površina koja podseća na tkaninu izvađenu iz biljke abaka. Malo grublje tkano, prenosi prijatan, iskren osećaj prizemljenosti i prirodnosti.

Kreacije od plute. S jedne strane u kombinaciji sa amfornim metalnim svetlucavim pukotinama i u drugoj varijanti sa namerno upotrebljenom platinom koja odiše fascinacijom proživljenog.

Motiv trave inspirisan suvim cvećem, filigranski i delikatan. Kao jedinstvena, kolekcija nudi uzdužno tkanje i kamenu površinu.

Kolekciju zaokružuju tri motiva: prevelika pampas trava, palmin list i, kao kontrast, set u stilu ulične umetnosti. Boje se uglavnom zasnivaju na odabranom šarenilu suvog cveća. One imaju opuštajući efekat kao i sami motivi: topli bež i moka tonovi, elegantna siva u višestrukim aspektima i kombinacija umirujućeg antracita sa srebrom i zlatom koja daje osećaj sigurnosti.

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije