MARBURG TAPETE / NATURAL OPULENCE

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / NATURAL OPULENCE

Kolekcija Marburg tapete NATURAL OPULENCE by Felix Diener - dostupna u Mara Home. Kolekcija sadrži 46 uzoraka tekstura kao i 11 uzorka originalanog ispisa i grafike lista na identičnoj teksturi - moguće uklapanje kao na slici. Širina tapeta je 70cm.

Kako se povećava svest o životu u harmoniji sa prirodom ljudi se okružuju prirodnim, originalnim materijalima i žele da ostave svet u kome vredi živeti za buduće generacije. Ova promena vrednosti ima uticaj na enterijere: autentični dizajn u kojem se oko odmara. Boje koje stvaraju ugodan ambijent - Natural Opulence beleži svu lepotu koju priroda može da ponudi. Bezbrižno, elegantno i moćno.

Kolekcija odiše sledećim dezenima:

Autentično zrno drveta, isprekidano tačno iscrtanim metalnim grebenima.

Površina koja podseća na tkaninu izvađenu iz biljke abaka. Malo grublje tkano, prenosi prijatan, iskren osećaj prizemljenosti i prirodnosti.

Kreacije od plute. S jedne strane u kombinaciji sa amfornim metalnim svetlucavim pukotinama i u drugoj varijanti sa namerno upotrebljenom platinom koja odiše fascinacijom proživljenog.

Motiv trave inspirisan suvim cvećem, filigranski i delikatan. Kao jedinstvena, kolekcija nudi uzdužno tkanje i kamenu površinu.

Kolekciju zaokružuju tri motiva: prevelika pampas trava, palmin list i, kao kontrast, set u stilu ulične umetnosti. Boje se uglavnom zasnivaju na odabranom šarenilu suvog cveća. One imaju opuštajući efekat kao i sami motivi: topli bež i moka tonovi, elegantna siva u višestrukim aspektima i kombinacija umirujućeg antracita sa srebrom i zlatom koja daje osećaj sigurnosti.

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije