MARBURG TAPETE / HOME CLASSIC BELVEDERE

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / HOME CLASSIC BELVEDERE

Kolekcija Home Classic BELVEDERE dokaz je da klasična elegancija i šarm zauvek ostaju u trendu. Nežni i topli tonovi šampanjca, bele vune i platine, kao i karakteristična rezedo zelena i nežno plava boja, provejavaju kroz ovu luksuznu kolekciju, pretvarajući svaki dom u oazu otmenosti i visokog stila.

Za one koji lepotu definišu kroz tradiciju i kvalitet, ova kolekcija nudi cvetne motive delikatnih svilenkastih tonova, raskošne ornamente, damast i pruge sa moare efektom.

Zahvaljujući dodatku iriodina, metala koji potiče iz Sahare, većina ovih tapeta ima nežan biserni sjaj koji u prostoru stvara osećaj nenametljive prefinjenosti.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije