ROLO ZAVESE / ZEBRA ZAVESE

POČETNA / ROLO ZAVESE / ZEBRA ZAVESE

Zebra zavese, ili popularno Dan-Noć zavese, preporučujemo kao savremeno rešenje za regulisanje željene količine svetlosti u prostoru. Ovi moderni Rolo sistemi funkcionišu po sistemu naizmeničnog preklapanja prozirnog i punog platna, čime se omogućava kontrola količine svetlosti u prostoriji i obezbeđuje posebna mekoća ulaznog svetla po kojoj su zebra zavese specifične.

Izaberite kvalitetan rolo mehanizam i podignite Vaš enterijer. 

U našoj ponudi možete pronaći dizajnerski izgled mehanizma, izrađen od kvalitetnog aluminijuma u modernoj obradi, kao i širok asortiman boja, dezena i materijala. Pravi spoj mehanizma i platna čini Zebra zavese atraktivnim izborom kako za stambene, tako i za poslovne enterijere. Izbor dizajna mehanizma, boja i dezena kao i ostalih dodataka - odaberite ispod teksta.

ANTISTATIK ZAVESE: Zebraste zavese su izuzetno lake za održavanje jer su platna koja se koriste pri njihovoj izradi antistatička zbog čega odbijaju prašinu i neprijatne mirise. Za održavanje se preporučuje brisanje vlažnom krpom.

POKRETANJA: Mehanizam na manuelno upravljanje, lančićem postavljenim sa strane ili preko elektromotora na daljinsko upravljanje.

MASKE: Aluminijumski mehanizmi mogu biti bez maske ili sa maskom u crnoj, beloj ili sivoj boji.

MONTAŽA: Vršimo profesionalnu i brzu montažu na sam ram prozora - Mini mehanizam, na plafon ili zid.

Našim kupcima nudimo besplatno savetovanje i izlazak na teren radi uzimanja mera.

Izrada po Vašim željama i merama.

Garancija kvaliteta.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije