MARBURG TAPETE / HAILY

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / HAILY

Već godinama, kombinacija mat i sjaja na zidnim površinama je sastavni deo dizajna enterijera. Hejli kolekcija to uzima u obzir. U četiri od pet glavnih dezena, prigušene oblasti se smenjuju sa onima koje izgledaju uglađeno. Na ovaj način, tapete insceniraju svetlost, igraju se kontrastima, savršeno stavljaju nameštaj u fokus i stvaraju uzbudljive utiske u prostoriji.

Glavni motivi su:

Pločice koje prikazuju motiv damasta, prekinut na način nalik na šahovsku tablu.

Betonska površina sa jakom patinom, koja je u velikoj meri u kontrastu sa modernim, grafičkim uzorkom sa blago sjajnom površinom.

Realistična vitica od lišća, plus moderna blok traka – bezvremenski i elegantno.

Neupadljiva struktura koja podseća na vekovima staru koru drveta. Meki sjaj čini da tapete izgledaju elegantno.

Talas sa čekićenim konturama i blagim svetlucanjem.

Boje kolekcije su mirne: suzdržana vuneno bela, elegantna krem ili bež i plemenito siva čine osnovu. Odvažni dizajneri enterijera će pronaći domaći antracit, koji određene delove doma čini prijatnim i pruža mu osećaj sigurnosti.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije