MARBURG TAPETE / HAILY

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / HAILY

Već godinama, kombinacija mat i sjaja na zidnim površinama je sastavni deo dizajna enterijera. Hejli kolekcija to uzima u obzir. U četiri od pet glavnih dezena, prigušene oblasti se smenjuju sa onima koje izgledaju uglađeno. Na ovaj način, tapete insceniraju svetlost, igraju se kontrastima, savršeno stavljaju nameštaj u fokus i stvaraju uzbudljive utiske u prostoriji.

Glavni motivi su:

Pločice koje prikazuju motiv damasta, prekinut na način nalik na šahovsku tablu.

Betonska površina sa jakom patinom, koja je u velikoj meri u kontrastu sa modernim, grafičkim uzorkom sa blago sjajnom površinom.

Realistična vitica od lišća, plus moderna blok traka – bezvremenski i elegantno.

Neupadljiva struktura koja podseća na vekovima staru koru drveta. Meki sjaj čini da tapete izgledaju elegantno.

Talas sa čekićenim konturama i blagim svetlucanjem.

Boje kolekcije su mirne: suzdržana vuneno bela, elegantna krem ili bež i plemenito siva čine osnovu. Odvažni dizajneri enterijera će pronaći domaći antracit, koji određene delove doma čini prijatnim i pruža mu osećaj sigurnosti.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije