Načini plaćanja

Poručene proizvode možete platiti jednim od sledećih načina:

1. Virmanski (kreiranjem predračuna)

Nakon što se kreirali predračun sa željenim proizvodima, biće Vam poslat mejl sa potvrdom kreiranja narudžbenice nakon koje će vam se naš operater javiti.

Ukoliko potvrdite predračun, nakon njegovog generisanja , na mejl će Vam biti poslat račun sa tačnim iznosom i brojem žiro računa na koji se može izvršiti uplata za odabranu robu.

Kupac je dužan da svoj primerak uplatnice sačuva kao dokaz da je uplata izvršena.
Plaćanje pouzećem

2. Plaćanje pouzećem, odnosno plaćanje u trenutku preuzimanja robe, možete realizovati u gotovini

3. Plaćanje čekovima je omogućeno do maksimalno 12 rata bez kamate.

Čekovima je moguće platiti isključivo ukoliko se prilikom narudžbine to naglasi i definiše broj čekova i iznosi na njima, naknadne izmene načina plaćanja nisu moguće.
Maksimalan iznos na čeku je 5000 dinara, a jedna rata može da sadrži i više čekova. Čekovi moraju biti čitko popunjeni sa obaveznim unosom iznosa: brojevima i slovima, potpis se mora poklapati sa potpisom na čekovnoj kartici kao i serijski brojevi čekova. Primalac čekova je Mara Home doo – kupac to može čitko upisati ali i ne mora jer će to zaposleni Mara Home-a proveriti prilikom prijema čekova.

Ukoliko plaćate čekovima, prvu ratu možete dati u gotovini, a ostatak do još maksimum 11 rata čekovima.
Ukoliko kao prvu ratu pišete ček na njemu se ne piše datum već će prilikom prijema čekova od kurirske službe, nakon nekoliko dana, radnici Mara Home-a upisati datum. Na prvom čeku koji dospeva za mesec dana pišete datum 5./10./15./20. ili 25. u sledećem mesecu, Na svakom sledećem čeku pomerate datum naplate čeka za mesec dana. Kurir će Vam prilikom isporuke prekontrolisati podatke na čekovima i uporediti ih sa podacima sa lične karte i čekovne kartice. Sa zadnje strane svakog čeka obavezno čitko upišite Ime i Prezime, kontakt telefon i broj lične karte izdavaoca čeka.
Prilikom narudžbine preko interneta ili telefonom bićete detaljno obavešteni, a u slučaju da prilikom isporuke imate neke nedoumice slobodno kontaktirajte naš Call centar na telefon: 011/4042455.

Odloženo plaćanje:

Odloženo plaćanje do 12 rata kreditnim karticama

Za penzionere do 12 rata

Potrebna dokumentacija za plaćanje preko administrativne zabrane za penzionere:

Pečatom i potpisom overena ADZ od strane PIO Fonda
Poslednji penzioni ček
Ugovor o prodaji robe na rate
Banka Intesa/MasterCard, VISA kreditna kartica i American express kartice

Prijatnu kupovinu Vam želi,
Vaš Mara Home


Koristimo kukije kako bismo vam omogućili neometano i lako korišćenje sajta. Daljom upotrebom ovog sajta, pristajete na upotrebu kukija.

 Slažem se