MARBURG TAPETE / HERITAGE

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / HERITAGE

British Heritage

Oni su kraljevi cvetnog sjaja. Niko ne uspeva aranžirati cveće tako raskošno i kraljevski poput Engleza. Reinterpretirani od strane Feliksa Dinera, umetničkog direktora fabrike tapeta u Marburgu, šareni vintage uzorci kolekcije „Heritage“ omogućavaju enterijeru da cveta i odiše svežinom.

Sedam dizajna i tri obične pozadine pozivaju vas da dizajnirate i kombinujete. Obimni ukrasi za umetnost i zanat napravljeni od vitica, cveća i ptica igraju centralnu ulogu. Delikatno svedeni i u modernim jednobojnim ili višebojnim dezenima, dizajni čine atraktivan skok iz 19. u 21. vek.

Kreativni direktor Marburga je očigledno uzeo inspiraciju od britanskog dizajnera Vilijama Morisa za neke od glavnih dizajna: bogate, detaljne šare inspirisane prirodom. Dizajne karakteriše visok nivo simetrije, što tapetama daje harmoničan i estetski privlačan efekat.

Ono što se ističe je tapeta u istorijskom stilu koja vešto kombinuje eleganciju Engleske i Indije. U jakim zeleno-plavim ili toplim bojama, kao iu monohromatskim nijansama kao što su bež, siva ili zelena, ovaj dizajn nudi divnu pozadinu za širok spektar životnih stilova. Još jedan vrhunac je minimalistički nordijski dizajn, koji karakteriše ornamentalni uzorak sa pticama i donosi vintage osećaj u vaša četiri zida. Ovde se posebno ističe mistična narandža.

Klasični motiv lista je reinterpretiran i modernizovan za HERITAGE, sa prigušenim i prigušenim bojama dajući mu savremenost. Ostali dizajni uključuju tipičan motiv ptica u mističnoj trobojnoj verziji, kao i elegantnu, bezvremensku traku od blokova. Domaći šarm seoske kuće ili dostojanstven prugasti izgled: „Nasleđe“ razlikuje dizajn zidova na fini engleski način.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije