MARBURG TAPETE / FELIX DIENER® MEMENTO

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / FELIX DIENER® MEMENTO

Kolekciju tapeta Memento potpisuje Felix Diener, kreativni direktor MARBURG-a i za njega ima poseban značaj, naziva je svojom.

Ova ekskluzivna kolekcija zidnih tapeta vodi nas na put oko sveta... Na tragu domorodačke mode i umetnosti, kolekcija Memento inspiraciju pronalazi u egzotičnoj fauni i netaknutoj prirodi.

Blistavost bisera, zrnaste površine sa metalnim sjajem, ikat obrasci koji izgledaju nestvarno realno - kolekciju Memento nemoguće je ne zapamtiti!

Kompletan katalog kolekcije je dostupan u MaraHOME i sadrži 42 opcije dezena i boja. 

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije