MARBURG TAPETE / FELIX DIENER® MEMENTO

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / FELIX DIENER® MEMENTO

Kolekciju tapeta Memento potpisuje Felix Diener, kreativni direktor MARBURG-a i za njega ima poseban značaj, naziva je svojom.

Ova ekskluzivna kolekcija zidnih tapeta vodi nas na put oko sveta... Na tragu domorodačke mode i umetnosti, kolekcija Memento inspiraciju pronalazi u egzotičnoj fauni i netaknutoj prirodi.

Blistavost bisera, zrnaste površine sa metalnim sjajem, ikat obrasci koji izgledaju nestvarno realno - kolekciju Memento nemoguće je ne zapamtiti!

Kompletan katalog kolekcije je dostupan u MaraHOME i sadrži 42 opcije dezena i boja. 

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije