MARBURG TAPETE / TRAVERTINO

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / TRAVERTINO

Kolekcija tapeta Travertino nemačkog proizvođača Marburg izrađena je u stalnom visokom kvalitetu, uzimajući u obzir najnovije modne trendove na tržištu tapeta. Motivi kataloga savršeno će upotpuniti enterijere u visokotehnološkim, eko, minimalističkim, pa čak i retro stilovima, a sve zahvaljujući kompetentnom pristupu boji u kombinaciji sa teksturom.

Materijal tapeta je vinil na netkanom materijalu. Širina rolne je 106 cm.

Travertino dizajn se vešto graniči sa urbanizmom i prirodnim stilom, od kojih svaki igra na svoj način u određenoj prezentaciji. Motiv koji podseća i na betonsku i na šljunkovitu plažu savršeno će funkcionisati kao akcenat na jednom zidu, dajući enterijeru raznovrsnost i sopstveni šarm.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije