MARBURG TAPETE / CASUAL

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / CASUAL

Kolekcija tapeta Casual istinski je predstavnik svog imena. Lagana, bezbrižna i nežna, fokus stavlja na prirodu i prigušene boje. Poigravajući se sa cvetnim i grafičkim elementima, tapete iz kolekcije Casual u enterijer unose dodir elegantnog francuskog šarma.

Kolekcija se sastoji iz tri različita seta tapeta:

- motiv listova filadendrona (raskošne, večno zelene biljke tropskih šuma) koji se međusobno delimično prepliću odajući utisak trodimenzionalnosti

- nesvakidašnji prikaz paralelnih pruga od kojih svaka donosi drugačiji dizajn

- stilizovan motiv zebrinog krzna

Osnovu kolekcije čine nežni pasteli: puder roze, patlidžan plava, boja svežeg jorgovana, diskretne grafitne nijanse, kao i prigušeni tonovi plave i zelene. Raskošne akcente obezbeđuju boja benzina, zlata i bakra.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije