MARBURG TAPETE / CASUAL

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / CASUAL

Kolekcija tapeta Casual istinski je predstavnik svog imena. Lagana, bezbrižna i nežna, fokus stavlja na prirodu i prigušene boje. Poigravajući se sa cvetnim i grafičkim elementima, tapete iz kolekcije Casual u enterijer unose dodir elegantnog francuskog šarma.

Kolekcija se sastoji iz tri različita seta tapeta:

- motiv listova filadendrona (raskošne, večno zelene biljke tropskih šuma) koji se međusobno delimično prepliću odajući utisak trodimenzionalnosti

- nesvakidašnji prikaz paralelnih pruga od kojih svaka donosi drugačiji dizajn

- stilizovan motiv zebrinog krzna

Osnovu kolekcije čine nežni pasteli: puder roze, patlidžan plava, boja svežeg jorgovana, diskretne grafitne nijanse, kao i prigušeni tonovi plave i zelene. Raskošne akcente obezbeđuju boja benzina, zlata i bakra.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije