MARBURG TAPETE / EDEN - FLORA

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / EDEN - FLORA

Tapete sa bujnim cvetnim motivima su već vekovima apsolutni klasik kada je u pitanju dekor sa stilom. Čak i danas, ovi dezeni oplemenjuju enterijer neuporedivim šarmom tradicije u kombinaciji sa savremenim motivima.

Kolekcija Eden impresionira sa šest cvetnih dezena u različitim stilovima, od romantičnog i razigranog do minimalističkog i apstraktnog.  Njihovo kombinovanje sa koordinirajućim jednobojnim površinama koje podsećaju na tekstil, prugama i pletenim teksturama u prostoru stvara savršenu celinu.

Sve tapete iz kolekcije su izrađene bojama na bazi ulja bez rastvarača i veoma su otporne na pranje i UV zračenje. Odlikuje ih briljantan kvalitet štampe, a doživljaj je upotpunjen skoro tekstilnim materijalom.
 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije