MARBURG TAPETE / CITY GLOW

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / CITY GLOW

Jednobojni dizajn sa suptilnim svetlucanjem može se kombinovati na mnogo načina i pristaje svakom enterijeru. Stvara harmoničnu, bezvremensku celokupnu sliku.

Tapete iz kolekcije "City Glow" spajaju kontraste. Urbani život, nonšalancija i gradski šmek susreću se sa elegancijom, sjajem i glamurom. Grubi beton oživljava kroz motiv istrošenog damasta sa svetlucavim efektima. Visokokvalitetne tapete od netkanog materijala savršeno su prikladne za moderan dizajn zidova, imaju veoma fine strukture i veoma su robusne.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije