MARBURG TAPETE / CITY GLOW

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / CITY GLOW

Jednobojni dizajn sa suptilnim svetlucanjem može se kombinovati na mnogo načina i pristaje svakom enterijeru. Stvara harmoničnu, bezvremensku celokupnu sliku.

Tapete iz kolekcije "City Glow" spajaju kontraste. Urbani život, nonšalancija i gradski šmek susreću se sa elegancijom, sjajem i glamurom. Grubi beton oživljava kroz motiv istrošenog damasta sa svetlucavim efektima. Visokokvalitetne tapete od netkanog materijala savršeno su prikladne za moderan dizajn zidova, imaju veoma fine strukture i veoma su robusne.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije