MARBURG TAPETE / BOTANICA Like wood

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / BOTANICA Like wood

Ukoliko želite da oplemenite vaš enterijer i učinite ga toplijim i modernijim, a da pri tom ne potrošite dosta novca, idealan izbor za vas su tapete sa imitacijom letvica. Već nekoliko sezona letvice su se vratile na velika vrata i nezaobilazan su izbor svakog ambijenta u trendu. Činjenica je da su drvene letvice uvek privlačne jer deluju prirodno i nenapadno. Pored oblaganja zidova dekorativne zidne obloge možete koristiti i za oblaganje i dekorisanje stubova i šankova.

Ove tapete imaju savršen efekat reljefne teksture. 3D tapete sa dezenom letvica daće novu dimenziju prostoru.

Tapete sa drvenim letvicama izgledaju kao drvene zidne obloge i odlično se uklapaju, kako u spavaće, tako i u dnevne sobe i u kuhinje, a fantastično ih možete iskoristiti i za hodnike.

U ponudi je 6 boja, od tamnosive do raznih nijansi drveta. Cena je 5.270 din za rolnu veličine 10,05x0,53m.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije