MARBURG TAPETE / BOTANICA Like wood

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / BOTANICA Like wood

Ukoliko želite da oplemenite vaš enterijer i učinite ga toplijim i modernijim, a da pri tom ne potrošite dosta novca, idealan izbor za vas su tapete sa imitacijom letvica. Već nekoliko sezona letvice su se vratile na velika vrata i nezaobilazan su izbor svakog ambijenta u trendu. Činjenica je da su drvene letvice uvek privlačne jer deluju prirodno i nenapadno. Pored oblaganja zidova dekorativne zidne obloge možete koristiti i za oblaganje i dekorisanje stubova i šankova.

Ove tapete imaju savršen efekat reljefne teksture. 3D tapete sa dezenom letvica daće novu dimenziju prostoru.

Tapete sa drvenim letvicama izgledaju kao drvene zidne obloge i odlično se uklapaju, kako u spavaće, tako i u dnevne sobe i u kuhinje, a fantastično ih možete iskoristiti i za hodnike.

U ponudi je 6 boja, od tamnosive do raznih nijansi drveta. 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije