MARBURG TAPETE / DIETER LANGER® HORUS

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / DIETER LANGER® HORUS

Za enterijer sa dušom koji će svakodnevno svedočiti Vašoj posvećenosti detaljima i strastvenom umetničkom izrazu, izaberite Marburgovu kolekciju Horus. Ovih trideset šest ručno rađenih tapeta postavljaju nove standarde izvrsnosti kada je u pitanju kvalitet materijala, ali i sam proces proizvodnje.

Kolekcija Horus rezultat je sinergije umetničkog direktora Marburga Dietera Langera i kompanije Horus-Kunstmalerei koja već dvadest pet godina slovi za centar sofisticiranog dizajna i najviših standarda u proizvodnji zidnih obloga. Botho Woost, kreativni um koji potpisuje ovu kolekciju, poigrava se sa gvožđem, mesingom i bogatim, odvažnim koloritnim šemama kako bi stvorio snažan ambijentalni izraz.

Koliko posvećenosti i truda je utkano u kolekciju Horus najbolje oslikava činjenica da je za izradu nekih od ovih tapeta potrebno i po nekoliko dana.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije