MARBURG TAPETE / DIETER LANGER® HORUS

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / DIETER LANGER® HORUS

Za enterijer sa dušom koji će svakodnevno svedočiti Vašoj posvećenosti detaljima i strastvenom umetničkom izrazu, izaberite Marburgovu kolekciju Horus. Ovih trideset šest ručno rađenih tapeta postavljaju nove standarde izvrsnosti kada je u pitanju kvalitet materijala, ali i sam proces proizvodnje.

Kolekcija Horus rezultat je sinergije umetničkog direktora Marburga Dietera Langera i kompanije Horus-Kunstmalerei koja već dvadest pet godina slovi za centar sofisticiranog dizajna i najviših standarda u proizvodnji zidnih obloga. Botho Woost, kreativni um koji potpisuje ovu kolekciju, poigrava se sa gvožđem, mesingom i bogatim, odvažnim koloritnim šemama kako bi stvorio snažan ambijentalni izraz.

Koliko posvećenosti i truda je utkano u kolekciju Horus najbolje oslikava činjenica da je za izradu nekih od ovih tapeta potrebno i po nekoliko dana.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije