MARBURG TAPETE / SPIRIT OF JUNGLE

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / SPIRIT OF JUNGLE

Trend džungle, koji donosi egzotični dom, godinama uživa veliku popularnost. Ovo izražava potrebu za individualnim ostrvom mira usred užurbanosti svakodnevnog života. Ostaje lišće i cveće, menja se razrada. Fokus je na grafičko-apstraktnom i maštovitom, što pokazuje fantastičnu raznolikost flore i faune. Spirit of Jungle preuzima ovu tendenciju glavnog trenda na divan i živopisan način.

Kolekcija uključuje sledeće dizajne:

  • realistična slika heroina ispred palmi;
  • šarenih kolibrija ispred palminog lišća;
  • monstere i listova paprati u dizajnu intenzivnog boja;
  • apstraktne biljne slike u Skandi stilu; 
  • listovi nacrtani akvarelima.

Sve zidne obloge iz ove kolekcije su visoko otporne na pranje, UV-otporne i nanose se bojama na bazi ulja bez rastvarača. Rezultat je karakterisan briljantnim kvalitetom štampe, sa intenzitetom pojedinačnih nijansi pojačanih osećajem gotovo tekstilnog materijala. 

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije