MARBURG TAPETE / Novamur Kyle

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / Novamur Kyle

Novamur Kyle kolekcija tapeta proizvođača Marburg je moderna kolekcija tapeta. Tapete se uklapaju u svaki enterijer, od modernog do klasičnog. Izaberite svoj omiljeni i dajte zidu preobrazbu u kojoj ćete uživati godinama koje dolaze.

Blagi puderasti tonovi u kombinaciji sa motivima kao sto su tropske biljke i motiv žene će učiniti Vaš prostor prijatnim mestom u kojem ćete rado provoditi vreme. 

Ove netkane tapete donose bezvremensku eleganciju i moderan život u svakom prostoru. Dezeni variraju od apstraktnih talasnih uzoraka sa finim linijama u različitim tonovima sa metalik efektom u bisernom odsjaju. Zahvaljujući sofisticiranom dizajnu, vaši zidovi će postati privlacni za svačiji pogled. Otkrijte sve dezene iz Novamuro kolekcije u naši prodajnim salonima.

Svojstva tapeta:

Materijal: netkane tapete
Veličina: 10,05 k 0,53 m
Lako se nanosi jer se lepak za tapete nanosi direktno na zid
Tapeta vrhunskog kvaliteta, proizvedena u Evropi

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije