MARBURG TAPETE / AVALON

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / AVALON

Avalon Marburg kolekcija tapeta kombinuje dezene: realističan malter, cretež lista palme i jake patinirane teksture u 48 variacija boja i dezena. Kolekcija je dostupna u Mara Home. Širina tapeta je 53cm.

Avalon je kolekcija koja zrači mirom i spokojem. To dolazi od boja koje su kao stvorene za dom i kućnu atmosferu, a takođe i od dizajna koji je uglavnom zasnovan na cvetnim motivima koji veoma realistično imitiraju svoje prirodne parnjake. Moraju se pomenuti i odgovarajuće jednobojne nijanse koje imaju fini dizajn petlje, stvarajući tekstilnu završnu obradu koja izgleda varljivo stvarno. 

Kolekcija se sastoji od tri seta. Zidna obloga sa listovima monstere i schefflere. Uske ploče koje izgledaju kao da su od betona. Dizajn koji prikazuje realistične listove drveta banane, koji se preklapaju tako da izgledaju skoro trodimenzionalno. 

Pored toga, kolekcija sadrži još i tri linije tapeta, svaka u pet kombinacija boja: realistična gipsana struktura, suptilan grafički dizajn i završni sloj patine.

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije