MARBURG TAPETE / AVALON

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / AVALON

Avalon Marburg kolekcija tapeta kombinuje dezene: realističan malter, cretež lista palme i jake patinirane teksture u 48 variacija boja i dezena. Kolekcija je dostupna u Mara Home. Širina tapeta je 53cm.

Avalon je kolekcija koja zrači mirom i spokojem. To dolazi od boja koje su kao stvorene za dom i kućnu atmosferu, a takođe i od dizajna koji je uglavnom zasnovan na cvetnim motivima koji veoma realistično imitiraju svoje prirodne parnjake. Moraju se pomenuti i odgovarajuće jednobojne nijanse koje imaju fini dizajn petlje, stvarajući tekstilnu završnu obradu koja izgleda varljivo stvarno. 

Kolekcija se sastoji od tri seta. Zidna obloga sa listovima monstere i schefflere. Uske ploče koje izgledaju kao da su od betona. Dizajn koji prikazuje realistične listove drveta banane, koji se preklapaju tako da izgledaju skoro trodimenzionalno. 

Pored toga, kolekcija sadrži još i tri linije tapeta, svaka u pet kombinacija boja: realistična gipsana struktura, suptilan grafički dizajn i završni sloj patine.

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije