MARBURG TAPETE / TAPETE ZA KREČENJE

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / TAPETE ZA KREČENJE

Raskošnih kreacija ručno izrađenih od tankog sloja visokokvalitetne gline. Sa pažnjom i ljubavlju stvorene, ove tapete donose prirodnu teksturu svakom zidu i unose eleganciju u Vaš dom.

Marburgove tapete za krečenje nisu samo obične tapete, već pravo umetničko delo. Osnovni materijal - visokokvalitetna glina - nosi sa sobom niz prednosti koje će oduševiti svakog ljubitelja vrhunskih enterijera. Ove tapete nisu samo estetski privlačne, već pružaju i tajanstvenu teksturu koja se uklapa u svaki prostor.

Jedinstvena prednost ovih tapeta je mogućnost da postanu prazno platno za Vašu kreativnost. Ovaj tanki sloj gline služi kao teksturirana osnova Vašem zidu, koju možete preliti svojim odabranim bojama. Sa Marburgovim tapetama, Vi postajete umetnik sopstvenog enterijera!

Bogatstvo izbora tekstura i dezena čini ove tapete savršenim alatom za prilagođavanje svakoj sobi. Bilo da želite da stvorite rustičan ambijent sa finim teksturama gline ili tražite modernu notu sa hrabrim dezenima, Marburg ima rešenje za svaki ukus.

Vaš dom je Vaša oaza i mesto koje odražava Vaš lični stil. Sa Marburgovim tapetama za krečenje, možete u potpunosti izraziti svoju kreativnost i stvoriti ambijent koji je samo Vaš. Bez obzira na to da li se odlučite za klasičnu eleganciju ili eklektičnu igru bojama i teksturama, ove tapete će doneti poseban šarm i karakter svakoj sobi.

Dakle, ukoliko težite jedinstvenom izgledu za Vaš dom, Marburgove tapete su odličan izbor. Izrađene sa pažnjom i strašću, sa prirodnom teksturom gline i mogućnošću krečenja u boje po Vašem izboru, ove tapete će učiniti Vaš prostor nezaboravnim i uneti notu luksuza u svaku sobu.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije