MARBURG TAPETE / ULF MORITZ® SIGNATURE

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / ULF MORITZ® SIGNATURE

Dve decenije plodonosne saradnje Ulf Moritza i Marburga krunisane su njihovom šestom, Signature kolekcijom. Prepoznatljiv stilski izraz ove kolekcije zrači jednostavnošću i jasnim, arhitektonski modernim elementima koji s lakoćom fasciniraju i najzahtevnije ljubitelje zidnih obloga.

Karakteristični geometrijski motivi krugova, linija i pravougaonika raspoređenih u koordinatne mreže, koketiraju sa trodimenzionalnim efektom kamene površine koja pod prstima ostavlja utisak najfinijeg somota.

Odvažno i beskompromisno!

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije