MARBURG TAPETE / ULFMORITZ SIGNATURE

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / ULFMORITZ SIGNATURE

Ulf Moritz "SIGNATURE" kolekcija. Ulf Moritz i marburg uspješno surađuju od 2000. godine. Zidne obloge koje je stvorio međunarodno priznati, slavni dizajner postavljaju cijelu industriju u vatru 17 godina. Sa svojom šestom kolekcijom, Signature, Moritz predstavlja uzbudljivo raznoliku paletu kreativnih zidnih obloga koje su jasne i arhitektonski moderne.Kombinacije boja su jasne: Deep Black ili Blood Red na beloj pozadini. Upravo ova jednostavnost zrači snagom i fascinira svakoga.  

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Plaćanje na 24 rate

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije