MARBURG TAPETE / VINTAGE DeLuxe Vol.2

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / VINTAGE DeLuxe Vol.2

Vintage deLuxe - kolekcija tapeta nemačkog proizvođača Marburg oživljava, u savremenom stilu, popularan i provereno dobar, dezene iz prošlog veka.

Moćno.

“Power and authenticity” je noseći dezen Vol.2 - maštovita repeticija polukruga, velikog formata elegantno ugašenih boja. Dezen je dostupan u 6 kombinacija elegantno ugašenih boja boja i tonova  /pogledajte ispod teksta/.

Drugi deo kolekcije (Vol.1) možete videti na linku: Vintage deLuxe Vol.1

Odgovarajući prateći, jednobojni dezeni tapeta, dostupni su u više tekstura - u bojama koje idealno korenspodiraju sa glavnim dezenom ili samostalno.

Dimenzija: 0.53x10m

Posebne tehničke karakteristike: Sve tapete Vintage deLuxe kolekcije su reljefne. Precizne linije i šare postižu su zagrevenjem boje na visokoj temperaturi, zatim se ugrađuju čeličnim valjkom, a što ih čini izuzetno robusnim i izdržljivim.

Kompletan katalog sa svih 57 dezena kolekcije Vintage deLuxe vam je na raspolaganju u Mileševskoj 44 i Airport City, zgrada Hibiskus.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije