MARBURG TAPETE / NOVAMUR JACKIE

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / NOVAMUR JACKIE

Svestrani motivi inspirisani su širokim spektrom trendova i uticaja.

Deo kolekcije koji je inspirisan Brazilom odiše motivima Baije. Dominiraju šarene boje fasada, tamno zelena i pistaći zelena, nijanse roze i sive. Tapete su ukrašene lišćem karakterističnim za ovdašnju vegetaciju.

Tonovi bele i sive sa sjajnim metalik primesama naglo su presečeni sa dezenom šarenog cveća, gde dominira ruža. 

Asocijacija na Portugal pružena je u vidu bogatih baroknih motiva u svetlim bojama tapeta i iznenađenjem sa crnom tapetom u barok stilu.

Uticaj modernog i urbanog oživljava u delu kolekcije inspirisane Njujorkom. Sivi zid od cigle i tapet sa tekstom unose energiju grada i industrijskog stila.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije