MARBURG TAPETE / NOVAMUR JACKIE

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / NOVAMUR JACKIE

Svestrani motivi inspirisani su širokim spektrom trendova i uticaja.

Deo kolekcije koji je inspirisan Brazilom odiše motivima Baije. Dominiraju šarene boje fasada, tamno zelena i pistaći zelena, nijanse roze i sive. Tapete su ukrašene lišćem karakterističnim za ovdašnju vegetaciju.

Tonovi bele i sive sa sjajnim metalik primesama naglo su presečeni sa dezenom šarenog cveća, gde dominira ruža. 

Asocijacija na Portugal pružena je u vidu bogatih baroknih motiva u svetlim bojama tapeta i iznenađenjem sa crnom tapetom u barok stilu.

Uticaj modernog i urbanog oživljava u delu kolekcije inspirisane Njujorkom. Sivi zid od cigle i tapet sa tekstom unose energiju grada i industrijskog stila.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije