MARBURG TAPETE / BOMBAY

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / BOMBAY

U potrazi za balansom između bezvremenske jednostavnosti i ekspresivnog stilskog izraza, Marburg na tržište donosi kolekciju Bombay. Fine, dinamične linije ovih vrhunskih tapeta pokriće sve manje nesavršenosti na zidnoj površini i naglasiti strukturu i karakter prostora.

Poput najfinijeg platna, Bombay tapete suptilno ali efektno oplemenjuju prostor, poigravajući se sa kombinacijom mat i efekta visokog sjaja.

Dostupne u tridest pet različitih varijanti, ove tapete idealan su izbor za naglašavanje svodova kod visokih plafona i stvaranje utiska raskoši u modernim enterijerima.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije