MARBURG TAPETE / ARCHITECTURE EXPERIENCE

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / ARCHITECTURE EXPERIENCE

Architecture Experience by MaraHOME je izbor dezena tapete koje su se kod nas u praksi pokazale kao prvi izbor pri profesinalnom rešavanju enterijera od strane vrhunskih arhitekata i dizajnera enterijera.

Tapete iz kataloga Architecture Experience smo učinili dostupnim - odmah - U BEOGRADU!

Dizajn tapeta se ne konfrontira sa elementima enterijera. Boje su neutralne i teksture su u izboru mat ili atraktivno sjajne. Sve su sa potpisom svetski poznatih dizajnera: Luigi Colani, Harald Glööckler, Ulf Moritz i Dieter Langer. Pogledajte dezene ispod teksta.

Marburg tapete nove generacije, German Quality su od teškog vinila sa netkanom pozadinom, sa visokom otpornosti na habanje.

  • Lako se lepe
  • Ne vide se sastavi pri lepljenju
  • Lako se peru
  • Lako se skidaju
  • Otporne na habanje
  • Dizajn namenski za dizajnirane enterijere
  • German quality

Sve tapete iz kataloga Architecture Experience su u širini od 70cm - pokrivaju 7m2.

Imaju dug vek na zidu i koriste se za luksuzne enterijere.

Kod nas možete poručiti bredirane tapete svetskih dizajnera kao što su: dizajnera Zaha Hadid, Ulf Moritz ili Missoni Home i mnogih drugih. Dobrodošli!

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije