MARBURG TAPETE / ARCHITECTURE EXPERIENCE

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / ARCHITECTURE EXPERIENCE

Architecture Experience by MaraHOME je izbor dezena tapete koje su se kod nas u praksi pokazale kao prvi izbor pri profesinalnom rešavanju enterijera od strane vrhunskih arhitekata i dizajnera enterijera.

Tapete iz kataloga Architecture Experience smo učinili dostupnim - odmah - U BEOGRADU!

Dizajn tapeta se ne konfrontira sa elementima enterijera. Boje su neutralne i teksture su u izboru mat ili atraktivno sjajne. Sve su sa potpisom svetski poznatih dizajnera: Luigi Colani, Harald Glööckler, Ulf Moritz i Dieter Langer. Pogledajte dezene ispod teksta.

Marburg tapete nove generacije, German Quality su od teškog vinila sa netkanom pozadinom, sa visokom otpornosti na habanje.

  • Lako se lepe
  • Ne vide se sastavi pri lepljenju
  • Lako se peru
  • Lako se skidaju
  • Otporne na habanje
  • Dizajn namenski za dizajnirane enterijere
  • German quality

Sve tapete iz kataloga Architecture Experience su u širini od 70cm - pokrivaju 7m2.

Imaju dug vek na zidu i koriste se za luksuzne enterijere.

Kod nas možete poručiti bredirane tapete svetskih dizajnera kao što su: dizajnera Zaha Hadid, Ulf Moritz ili Missoni Home i mnogih drugih. Dobrodošli!

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije