MARBURG TAPETE / VILLA ROMANA

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / VILLA ROMANA

Villa Romana – luksuzna vila na samo nekoliko koraka od srca Večnog grada. Sve tapete izgledaju dragoceno i plemenito. Ovo je prvenstveno zbog pozadine svake tapete, koja se sastoji od veoma finih vertikalnih pruga, što je takođe primetno na dodir. Sve tapete izgledaju kao da je obrađena najveličanstvenija tkanina. Kolekcija je ispunjena mat površinama, ali i sjajnim, kao i doziranim šljokicama.

 

Kolekcija se sastoji od sledećih dizajna:

 

  • klasičan motiv damasta, koji se može kombinovati sa prugama;
  • dezen po celoj površini koji podseća na korale;
  • cvetno-geometrijski dizajn koji se proteže preko celog zida poput lavirinta;
  • kvadrati koji se dijagonalno nastavljaju posuti finim šljokicama;
  • realistično lišće - motiv koji svoj puni efekat razvija tek na zidu.

 

Boje ove kolekcije su veoma elegantne i naglašavaju posebne zahteve klasično opremljenog doma: vuneno bela i svetlo sivi tonovi. Poseban naglasak je kombinacija antracit-zlata u motivu damasta.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije