MARBURG TAPETE / LOFT SUPERIOR

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / LOFT SUPERIOR

Tapete iz kolekcije "LOFT Superior" obećavaju ležernu prirodnost i purističku eleganciju. Kolekcija kombinuje grubi industrijski stil sa prirodnim bojama, dezenima tekstila i botaničkim motivima. Opeka, beton i gips susreću se sa mrežom od sisala i lišćem. Ovo stvara ugodan, opušten ambijent u elegantno interpretiranom stilu potkrovlja. Visokokvalitetne, robusne netkane tapete su reljefne i impresioniraju svojim posebno finim, preciznim šarama i strukturama.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije