MARBURG TAPETE / KUMANO

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / KUMANO

Kolekcija je u japandi stilu koji je stekao veliku popularnost poslednjih godina. Predstavlja fuziju japanskog i skandinavskog stila.

Dezeni kombinuju suzdržane motive sa toplim i neutralnim tonovima i savršenom količinom sjaja na pravom mestu da bi stvorili estetski celovito remek delo na zidu. Posebno se ističe motiv lista u platini i mesingu, koji izaziva spektakularan efekat sa dve boje metala. Oduševljava i to što se skoro sve tapete jedne nijanse mogu kombinovati jedna sa drugom.

Posebne tehničke karakteristike tapeta postignute su specijalnim procesom štampanja sa kojima se dobijaju precizne linije i šare. Ovako napravljene tapete su takođe i izuzetno izdržljive.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije