MARBURG TAPETE / KYOTO

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / KYOTO

Kolekcija Kyoto u popularnom japandi stilu savršeno kombinuje skandinavsku toplinu i japansku jednostavnost. Smirujuće mat boje sa suptilnim primesama sjaja i teksture poput tekstila, učiniće da Vaš prostor odiše minimalizmom, istovremeno pružajući prefinjen i zadivljujući izgled. Među motivima inspirisanim japanskim pejzažima posebno se ističe motiv lista u platini i mesingu, koji izaziva spektakularan efekat sa dve boje metala. 

Skoro sve tapete u okviru nijanse mogu se kombinovati jedna sa drugom.

Posebne tehničke karakteristike tapeta postignute su specijalnim procesom štampanja, kojim se dobijaju izrazito precizne linije i šare, a tapete napravljene na ovaj su takođe i izuzetno izdržljive. 

Tapete iz ove kolekcije preobraziće svaku prostoriju u oazu odmora i opuštanja.

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije