MARBURG TAPETE / OPULENCE II

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / OPULENCE II

Na tragu čuvene kolekcije Opulence, Marburg donosi novu viziju raskoši - Opulence II. Pečat ove kolekcije predstavlja svetlucava svetlost koja se prelama preko najfinije mineralne prašine i sofisticiranih linija, jedva vidljivih golim okom.

U zavisnosti od ugla pod kojim se posmatraju, dekorativni elementi ovih tapeta diskretno nestaju i ponovo se pojavljuju u velikom stilu. Ručno izrađeni valjci garantuju da se linije u talasastim motivima savršeno spajaju, a izbor boja još jednom potvrđuje da istinski prestiž osvaja nenametljivošću.

Koloritnu šemu čine: zlato na blago ispranoj boji plavog patlidžana, srebro na beloj pozadini, bronza na površini bele kafe, kao i zagasita narandžasta.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije