MARBURG TAPETE / OPULENCE II

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / OPULENCE II

Na tragu čuvene kolekcije Opulence, Marburg donosi novu viziju raskoši - Opulence II. Pečat ove kolekcije predstavlja svetlucava svetlost koja se prelama preko najfinije mineralne prašine i sofisticiranih linija, jedva vidljivih golim okom.

U zavisnosti od ugla pod kojim se posmatraju, dekorativni elementi ovih tapeta diskretno nestaju i ponovo se pojavljuju u velikom stilu. Ručno izrađeni valjci garantuju da se linije u talasastim motivima savršeno spajaju, a izbor boja još jednom potvrđuje da istinski prestiž osvaja nenametljivošću.

Koloritnu šemu čine: zlato na blago ispranoj boji plavog patlidžana, srebro na beloj pozadini, bronza na površini bele kafe, kao i zagasita narandžasta.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije