MARBURG TAPETE / MONTEGO

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / MONTEGO

Kolekcija Montego predstavlja magiju dodira apstraktne grafike i ručno oslikanih detalja koji miluju oko. U ovoj kolekciji bogatstvo boja koje se sreću i prepliću osvaja prostor stvarajući osećaj spokoja i iskonske snage.

Uz Montego, hrabrost se svaki put isplati!

Oni dovoljno smeli da eksperimentišu sa kombinovanjem različih tapeta iz ove kolekcije mogu izabrati između: crno-braon-bež-kari sa svetlim sivo-plavim kontrastom, bogatih indigo nijansi, začarane smaragdno zelene ili luksuzne kombinacije benzina i zlata.

Za zagovornike nešto nežnijih tonova u enterijeru tu su: boja slonovače sa svetlom grafitnom notom, sivo-bež sa nežnim akcentom crvene cigle ili kombinacija sive i boje jorgovana.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije