MARBURG TAPETE / MERINO

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / MERINO

Kolekcija Merino miluje ne samo oko, već i prste. Zahvaljujući svom nežnom svilenkastom sjaju i platnenoj teksturi, ove tapete odaju utisak gracioznosti i otmenosti.

Kolekcija Merino obojena je najmodernijim tonovima poput taupe (sivo-bež), opuštajuće bele vune, crvene cigle sa sjajnim mesinganim detaljima, duvana sa zlatnim sjajem, petrolej plavom, tirkiznom, kao i različitim nijansama sive i zelene.

Dominantni dezeni su: krzno žirafe, sitni trouglovi precizno postavljeni jedan do drugog, ornamenti koji se prepliću, isprekidane kružnice koje polaze iz iste tačke...

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije