MARBURG TAPETE / GLOOCKLER® JUNGLE

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / GLOOCKLER® JUNGLE

Kolekcija Marburg tapete JUNGLE by Harald Gloklera - dostupna u Mara Home. Kolekcija je bila izložena na sajmu u Minhenu u novembru 2021. Širina tapeta je 53cm.

Kroz celu kolekciju se širi nepogrešiva aura ekstravagantne raskoši. Egzotično lišće, vitice i ptice u ekspresivnim bojama unose fascinaciju džungle sjajem i slavom u enterijer. Fanovi i oni koji to žele da postanu, prostoriji daju pompezni potpis sa natpisom samog maestra. Bilo da je sasvim prirodno u tropskim krošnjama drveća ili sa leopardovim glavama, kolekcija džungle nudi širok spektar mogućnosti da unesete savremeni izgled džungle u kuću i osećate se kao heroj urbane džungle. Verovatno niko ne kombinuje ekstravaganciju na tako razoružavajući šarmantan način.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije