MARBURG TAPETE / DIETER LANGER® VIEW

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / DIETER LANGER® VIEW

Za one koji inspiraciju pronalaze u metalik sjaju i vizuelnoj dinamici, kreativni direktor čuvenog nemačkog brenda Marburg, Dieter Langer, predstavlja kolekciju tapeta visoke klase View.

Kolekcija View donosi modernu interpretaciju retro motiva koji nas vraćaju u bezbrižne dane detinjstva ispunjene igrom i bezbrižnošću. Nežna priroda ovih tapeta ogleda se i kroz završnu obradu, čineći da zidovi deluju kao da su presvučeni najfinijom svilom.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije