MARBURG TAPETE / ULF MORITZ® ATTITUDE

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / ULF MORITZ® ATTITUDE

Udahnite život enterijeru i iskažite jasan stav uz Marburgovu kolekciju Attitude by Ulf Moritz. Crpeći inspiraciju iz prirode i njene snage, kolekcija Attitude koketira sa motivima drveta i kamena koji se, u sinergiji, susreću sa svojom suprotnošću - strogim grafičkim elementima.

Od potpunog organskog realizma predstavljenog u formi širokih rustikalnih dasaka i zrnaste kamene površine, pa sve do stotine nepravilnih jezera posmatranih iz ptičije perspektive, ova kolekcija nezaobilazan je izbor svih istinskih zaljubljenika u prirodu i njene umirujuće tonove.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije