MARBURG TAPETE / SILK ROAD

POČETNA / TAPETE / MARBURG TAPETE / SILK ROAD

Otkrijte eksploziju boja u ekološkom izdanju! Kolekcija Silk Road izrađena je postupkom sitoštampe, bojama na bazi vode i ne sadrži plastifikatore niti PVC.

Pravi je izbor za istinske inovatore zagledane u budućnost jer otvara novo poglavlje u industriji dizajna enterijera - rotacijsku digitalnu štampu. Dizajn u rolnama se ne ponavlja, a valjci se međusobno slažu isključivo u širinu.

Kolekciju Silk Road čine tri seta od kojih se svaki sastoji od po dva glavna motiva. Na tragu mističnog puta svile, dizajneri koketiraju sa tradicionalnim evropskim i azijskim motivima dajući im egzotičan i ultramoderan šmek.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije