RUBELLI™ dsgn / RUBELLI™ DREAMS

POČETNA / MEBL ŠTOF / RUBELLI™ dsgn / RUBELLI™ DREAMS

Rubelli™ bajka i snovi na javi... Mistični i romantični dezeni venecijanskog brenda će Vam razbuditi maštu i učiniti da se osećate kao u bajci.

Ispod teksta detaljnije pogledajte dezene. 

Raj za Vašu maštu...

Originalna grafika na dezenu IL MARCHESE DI CARAB je nešto po čemu ćemo zapamtiti novu Rubelli™ “Di Varia Natura”, a uz 100% pamuk strukture koja omogućava neograničenu primenu, pravi je raj za maštu!

Predstavljamo Kolekcije NADAR u savremenom damastu, VIBRATIONS sa jazz vibracijom, osliknu potezima četkice koji se osećaju pod prstima, LETTERE intrigantnu treviru sa koje nećete skloniti pogled dok ne rešite zagonetku… I luksuznu svilu sa posebnom pričom - BEYOND.

Beyond, moderna luksuzna svila inspirisana je remek-delom Claire Falkenstein - „Ulazna vrata u Palazzo“, muzeja Palazzo Venier dei Leoni, naručeno od pokroviteljke i kolekcionarke Peggi Guggenheim još 60-ih godina.

Na slikama su prikazani i barokni dezeni MARTINIQUE i CONTESSA MARCHESE, o barokinim dezenima Rubelli™ saznajte ovde.

Pojedini dezeni se mogu primeniti i kao draper. O draperima Rubelli™ možete više saznati ovde.

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije