RUBELLI™ dsgn / RUBELLI™ DREAMS

POČETNA / MEBL ŠTOF / RUBELLI™ dsgn / RUBELLI™ DREAMS

Rubelli™ bajka i snovi na javi... Mistični i romantični dezeni venecijanskog brenda će Vam razbuditi maštu i učiniti da se osećate kao u bajci.

Ispod teksta detaljnije pogledajte dezene. 

Raj za Vašu maštu...

Originalna grafika na dezenu IL MARCHESE DI CARAB je nešto po čemu ćemo zapamtiti novu Rubelli™ “Di Varia Natura”, a uz 100% pamuk strukture koja omogućava neograničenu primenu, pravi je raj za maštu!

Predstavljamo Kolekcije NADAR u savremenom damastu, VIBRATIONS sa jazz vibracijom, osliknu potezima četkice koji se osećaju pod prstima, LETTERE intrigantnu treviru sa koje nećete skloniti pogled dok ne rešite zagonetku… I luksuznu svilu sa posebnom pričom - BEYOND.

Beyond, moderna luksuzna svila inspirisana je remek-delom Claire Falkenstein - „Ulazna vrata u Palazzo“, muzeja Palazzo Venier dei Leoni, naručeno od pokroviteljke i kolekcionarke Peggi Guggenheim još 60-ih godina.

Na slikama su prikazani i barokni dezeni MARTINIQUE i CONTESSA MARCHESE, o barokinim dezenima Rubelli™ saznajte ovde.

Pojedini dezeni se mogu primeniti i kao draper. O draperima Rubelli™ možete više saznati ovde.

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije