RUBELLI™ dsgn / RUBELLI™ BURANO

POČETNA / MEBL ŠTOF / RUBELLI™ dsgn / RUBELLI™ BURANO

Da li bi ste želeli da bacite pogled na nezaboravan Burano, da osetite gungulu karnevala i svežinu Jadranskog mora… Sve boje i emocije jednog od najživopisnijeg i arhitektonski najzanimljivijeg mesta na svetu - Venecije, objedinjuje jedna priča - “Di Varia Natura” by Rubelli.

Predstavljamo Kolekcije BURANO i EUREKA - inspirisane arhitekturom i tradicijom kao i najistaknutijom Burano bojom, u stilu Red Living. Dezen BURANO je dostupan i u pastelnoj varijanti i kao monohromatski, a EUREKA u 12 aktuelnih boja i tkanja. Pogledajte raspoložive boje dole, ispod teksta.

Sastav ovih tkanina je nešto što ih zaista izdvaja, 100% pamuk i svileni damask u vrhunskoj izvedbi vodećeg italijanskog brenda Rubelli™. Kolekcija Eureka je svojim svojstvima potpuno prilagođena i za outdoor upotrebu - Flame Retardant, i u A klasi sušenja. Saznajte više o Rubelli™ Outdoor programu ovde.

Modeli su dostupni u više boja.

O barokinim Rubelli™ dezenima CONTESSA i MARTINIQUE saznajte ovde.

O draperima Rubelli™ možete više saznati ovde.

 

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije