RUBELLI™ dsgn / RUBELLI™ BURANO

POČETNA / MEBL ŠTOF / RUBELLI™ dsgn / RUBELLI™ BURANO

Da li bi ste želeli da bacite pogled na nezaboravan Burano, da osetite gungulu karnevala i svežinu Jadranskog mora… Sve boje i emocije jednog od najživopisnijeg i arhitektonski najzanimljivijeg mesta na svetu - Venecije, objedinjuje jedna priča - “Di Varia Natura” by Rubelli.

Predstavljamo Kolekcije BURANO i EUREKA - inspirisane arhitekturom i tradicijom kao i najistaknutijom Burano bojom, u stilu Red Living. Dezen BURANO je dostupan i u pastelnoj varijanti i kao monohromatski, a EUREKA u 12 aktuelnih boja i tkanja. Pogledajte raspoložive boje dole, ispod teksta.

Sastav ovih tkanina je nešto što ih zaista izdvaja, 100% pamuk i svileni damask u vrhunskoj izvedbi vodećeg italijanskog brenda Rubelli™. Kolekcija Eureka je svojim svojstvima potpuno prilagođena i za outdoor upotrebu - Flame Retardant, i u A klasi sušenja. Saznajte više o Rubelli™ Outdoor programu ovde.

Modeli su dostupni u više boja.

O barokinim Rubelli™ dezenima CONTESSA i MARTINIQUE saznajte ovde.

O draperima Rubelli™ možete više saznati ovde.

 

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije