ZAVESE / RUBELLI ™

POČETNA / ZAVESE / RUBELLI ™

Italijanski brend Rubelli™ ekskluzivno u Mara Home! U svetu, čuven po tradiciji i kvalitetu na polju tekstila za najluksuznije enterijere koji zahtevaju svilene zavese i draperije, prirodne svilene damaske, raskošna žakard tkanja, a u stalnom koraku sa trendom. 

Kolekcija Di Varia Natura nudi pažljivo dizajnirane dezene inspisane raspoloženjem 50-ih godina. Za smele enterijere preporučujemo oversize motiv palme ili snažnog cveta punog pozitivne energije. 

Zahvaljujući najvišim standarima tehnologije i kvaliteta izrade, veštim kombinovanje mat i sjaja postiže se fascinantna igra svetlosti na eco-friendly tkaninama proizvedenim baš u Italiji.

O mebl štofovima Rubelli™ možete više saznati ovde.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije