ZAVESE / RUBELLI ™

POČETNA / ZAVESE / RUBELLI ™

Italijanski brend Rubelli™ ekskluzivno u Mara Home! U svetu, čuven po tradiciji i kvalitetu na polju tekstila za najluksuznije enterijere koji zahtevaju svilene zavese i draperije, prirodne svilene damaske, raskošna žakard tkanja, a u stalnom koraku sa trendom. 

Kolekcija Di Varia Natura nudi pažljivo dizajnirane dezene inspisane raspoloženjem 50-ih godina. Za smele enterijere preporučujemo oversize motiv palme ili snažnog cveta punog pozitivne energije. 

Zahvaljujući najvišim standarima tehnologije i kvaliteta izrade, veštim kombinovanje mat i sjaja postiže se fascinantna igra svetlosti na eco-friendly tkaninama proizvedenim baš u Italiji.

O mebl štofovima Rubelli™ možete više saznati ovde.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije