RUBELLI™ dsgn / RUBELLI™ FRAMMENTI VENEZIANI

POČETNA / MEBL ŠTOF / RUBELLI™ dsgn / RUBELLI™ FRAMMENTI VENEZIANI

Mebl štof Rubelli je u kolekciji Frammenti Veneziani inspirisan fragmentima Venecije pronađenih u istorijskom arhivu.

Posetite na na Vračarau i Airport City-u, da otkrijete šta su majstori italijanskom dizajna tekstila pronašli i na koji način nam donose deo venecijanskog kulturnog nasleđa kao trend za savrameni enterijer.

... fragmente materijala koji su stari više od 3 veka. Unikatni materijali koji su nekada krasili dvorove i luksuzne domove čitave Evrope, uz pomoć Rubelli-ja krase i danas naše domove i čine ih jednistvenim i luksuznim, u najvišem mogućem rangu kvaliteta, i sastavu: svila i pamuk.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije